De keuringen van APC

Elektrische en hydraulische systemen worden vaak intensief gebruikt. Niet voor niets verplicht de Arbowet werkgevers daarom minimaal één keer per jaar dergelijke systemen te laten keuren. APC keurt met gecertificeerde keuringsmeester: laadkleppen, autolaadkranen, containersystemen en personenliften.

Tijdens een technische keuring gaan wij na of alles naar behoren werkt. Na goedkeuring wordt het systeem bij de koninklijke RAI Vereniging afgemeld. De sticker met het unieke keuringsnummer wordt opgeplakt en het keuringsboek overhandigd.

APC zorgt graag voor betrouwbaarheid en staat naast keuringsstation ook als onderhoudsspecialist klaar om ervoor te zorgen dat alles volgens de meest recente veiligheidseisen functioneert.

ALK Autolaadkraankeuring

ALK-keuring

Gecertificeerde technische keuring waarna de kraan bij de RAI Vereniging wordt afgemeld en de keuringsbewijzen worden overhandigd.
Bekijk product

LKP Laadklepkeuring

LKP-keuring

Gecertificeerde technische keuring waarna de laadklep bij de RAI Vereniging wordt afgemeld en de keuringsbewijzen worden overhandigd.
Bekijk product

LKP Personenliftkeuring

LKP-keuring

Gecertificeerde technische keuring waarna de personenlift bij de RAI Vereniging wordt afgemeld en de keuringsbewijzen worden overhandigd.
Bekijk product

Veiligheidskeuring Containersystemen

Containersysteem-keuring

Gecertificeerde technische keuring waarna het containersysteem bij de RAI Vereniging wordt afgemeld en de keuringsbewijzen worden overhandigd.
Bekijk product
USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners