De ALK Autolaadkraankeuring van APC

Bij ons kan de autolaadkraan gelijktijdig met een onderhoudsbeurt gekeurd worden. Dankzij zo’n deskundig uitgevoerde ALK-keuring wordt de veiligheid van de gebruiker en het functioneren van de autolaadkraan gegarandeerd. Hiermee voldoe je als bedrijf aan de Arbo-wetgeving en wordt de kans op storingen voorkomen. Nadat de kraan is goedgekeurd door een van onze gecertificeerde keurmeesters ontvang je de volgende bewijzen:  een RAI ALK-keuringssticker, checklist van de keuring en registratie in het keuringsboek.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners