De Service: Schade en Reparatie van APC

Klein of groot; schade aan je transportmiddel is uitermate vervelend. Niet in de laatste plaats omdat het stilstaan van een bestel- of vrachtwagen vaak financiële gevolgen heeft. Wij begrijpen dit als geen ander en zorgen daarom voor effectieve service. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

Vanzelfsprekend bouwen wij al onze carrosserieën met de grootste zorg. We werken met lichtgewicht laadbakken van Smartbox die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Dit is bovendien de lichtste laadbak van Europa. Ook voor de installatie van bedrijfswagenoplossingen geldt dat APC de hoogste kwaliteit levert, dankzij het dealership voor Aluca bedrijfswageninrichting. Vanwege het intensieve gebruik van je transportmiddel raden we echter regelmatig onderhoud aan. Dit valt goed te combineren met de verschillende periodieke keuringen, die wij als keuringsstation verzorgen.

Mocht je onverhoopt toch langs de kant van de weg staan met een storing, maak dan gebruik van onze 24 uursservice. Dit is bedoeld voor spoedreparatie aan laadklep of laadkraan. Een APC-monteur komt zo snel mogelijk ter plaatse.

Reparatie en onderhoud

Planmatig onderhoud

Onderhoud de levensduur van het transportmiddel en garandeer de veiligheid van chauffeurs, de vracht en omstanders.
Bekijk product

24/7 Storingsdienst

Bij laadklep- en laadkraan-storingen

Service staat bij APC hoog in het vaandel. Daarom rijdt onze storingsdienst, ook buiten openingstijden om, zo snel mogelijk uit.
Bekijk product

Schadeherstel

Complexe reparaties

Onze monteurs zorgen ervoor dat carrosserieën bij schade vakkundig naar de oorspronkelijke staat hersteld worden.
Bekijk product
USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners