De LKP Laadklepkeuring van APC

De laadklep kan door ons gekeurd worden terwijl wij het periodieke onderhoud eraan uitvoeren. Met de vakkundige LKP-keuring garandeer je niet alleen het functioneren van de laadklep, maar ook de veiligheid van de gebruiker en voldoe je zodoende aan de Arbo-wetgeving. De kans op eventuele storingen onderweg en tussentijdse reparaties wordt bovendien tot een minimum beperkt. Zodra de laadklep door een van onze gecertificeerde keurmeesters is goedgekeurd, ontvang je de volgende bewijzen:  een RAI LKP-keuringssticker, checklist van de keuring en registratie in het keuringsboek.

Intro Image

Eigenschappen

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners