De LKP Personenliftkeuring van APC

Een defect aan een personenlift kan leiden tot onveilige situaties en dat wil je uiteraard voorkomen. De Arbowet verplicht bedrijven in het personenvervoer daarom deze liften periodiek te controleren. Bij ons kan de lift gelijktijdig met een onderhoudsbeurt gekeurd worden. Dit geeft garantie en betrouwbaarheid, waardoor je rolstoelgebruikers veilig kunt vervoeren.  Zodra de personenlift door een van onze gecertificeerde keurmeesters is goedgekeurd, ontvang je de volgende bewijzen:  een RAI LKP-keuringssticker, checklist van de keuring en registratie in het keuringsboek.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners