BE-Oplossingen van APC

Heb je veel ruimte nodig maar beschik je enkel over een BE-rijbewijs? Ook dan heeft APC diverse mogelijkheden. Onze oplossingen zijn compact, wendbaar en voorzien van hoog laadvermogen. Optimaal inzetbaar voor stadsdistributie bijvoorbeeld.

Vanzelfsprekend wordt de constructie ervan uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs in de APC-werkplaats in Goes. We zorgen graag voor duurzame eindproducten, die naast het belang van een lange levensduur, ook veilig zijn en zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkeld worden.

Wij zijn dealer van de Star-Line combinaties van toeleverancier Kuiper Wagenbouw. Het aanbod dat APC hiermee ontwikkelt bestaat uit een kortkoppel oplegger, gesloten oplegger, open oplegger en schuifzeiloplegger. Heb je specifieke wensen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.

Kortkoppel oplegger

Kortgekoppelde oplegger

Met kortgekoppelde onderstellen kunnen we voor vrijwel iedere vrachtlading een oplossing creëren.
Bekijk product

Gesloten oplegger

Gesloten opbouw

Gesloten opleggers die per situatie naar persoonlijke wens worden opgebouwd.
Bekijk product

Open oplegger

Open trailer

Voor vrachtvervoer dat met een kraan geladen en gelost wordt, of producten die afwijkende afmetingen hebben.
Bekijk product

Schuifzeiloplegger

Tautliner

Voor het laden en lossen via de zijkant, wanneer dit via achterzijde niet mogelijk is.
Bekijk product
USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners