De carrosserieën van APC

APC is een carrosseriebouwbedrijf met een breed scala aan mogelijkheden. Loop je tegen een transportprobleem aan? Dan bieden wij graag de oplossing. Dankzij onze specialisatie in maatwerk kunnen we, uiteraard binnen de regelgeving, vrijwel alles realiseren.

Daarbij is het goed om te vermelden dat we de constructie altijd in eigen beheer uitvoeren met gekwalificeerde monteurs. Vanuit onze werkplaats in Goes bedienen we zodoende de transportbranche in Zeeland en de rest van Zuidwest-Nederland. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Doordat APC samenwerkt met verschillende dealers en toeleveranciers hebben we een ruim productaanbod. Of het nu gaat om een open- of gesloten laadbak, schuifzeil-carrosserie, geconditioneerd vervoer of een achteroverkipper. Ben je benieuwd naar overige opties of speciaalbouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Gesloten Laadbak

Gesloten carrosserieën

Wordt opgebouwd op een chassis cabine, aanhangwagen of oplegger. Volledig naar jouw wens af te werken met allerlei accessoires.
Bekijk product

Open laadbak

Lichte open laadbak

Lichtgewicht, met een sterke constructie en flink laadvermogen. In diverse lengtes leverbaar met meerdere afwerkingsmogelijkheden.
Bekijk product

Kippers

Diverse kippers

Een 3 zijden of achteroverkipper, gebouwd op een sterke constructie. Beschikbaar in verschillende lengtes en naar eigen wens af te werken.
Bekijk product

Schuifzeil Laadbak

Schuifzeil opbouw

Diverse mogelijkheden qua schuifzeil voor vrachtwagens. Ook hier met hoogwaardige afwerking naar persoonlijke wens.
Bekijk product

Geconditioneerd vervoer

Koel- vries transport

Van klein tot middel of groot geconditioneerd vervoer. Wij bieden verschillende mogelijkheden en indien gewenst voorzien van FRC-certificaat.
Bekijk product

Speciaalbouw

Specialistisch maatwerk

Voor onze engineering-afdeling en 3D-tekenkamer is geen transportvraagstuk te gek. We gaan graag de uitdaging aan!
Bekijk product
USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners