APC

Wij zijn APC; allround carrosserie-bouwbedrijf uit het hart van Zeeland. Kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit is ons uitgangspunt. Wij streven ernaar jouw transportvraagstuk om te zetten naar een passend, mooi en duurzaam product.

APC B.V. is in 2003 ontstaan uit Carrosseriebedrijf Zeeland en heeft sinds 1996 ervaring op het gebied van carrosseriebouw. Daarbij is het goed om te vermelden dat we onze werkzaamheden altijd in eigen beheer uitvoeren, met gekwalificeerde monteurs. Van open- en gesloten laadbakken tot schuifzeil laadbak, kippers, groot of klein geconditioneerd vervoer en speciaalbouw. Door de jaren heen is maatwerk uitgegroeid tot één van de specialisaties van ons bedrijf. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.

Op zoek naar optimale stadsdistributie? We werken met BE-combinaties van Kuiper Wagenbouw. Compact, wendbaar en voorzien van veel laadvermogen. Daarnaast zijn we dealer van Aluca bedrijfswageninrichting. Een zeer functioneel en bovendien innovatief product. Het is lichtgewicht, met meer laadvermogen, minder brandstofverbruik, minder CO2-uitstoot en minder slijtage, wat samen zorgt voor een betere wegligging. Daarnaast biedt APC ook de mogelijkheid tot het plaatsen van zwaai-flitslampen, sidebars, bagagerekken en het aanbrengen van betimmering.

Als gecertificeerd ALP- en LPK-keuringsmeester zetten wij onze kennis onder meer in voor veiligheidscontroles aan laadkleppen, autolaadkranen, containersystemen en personenliften. Hiermee helpen we werkgevers in de transportsector een veilige werkomgeving te behouden. Uiteraard volgens voorschriften van de Arbowet en onder goedkeuring van de koninklijke RAI Vereniging.

Onze 24 uursservice (voor laadkleppen en laadkranen) en reparatiewerkzaamheden zijn efficiënt. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw transportmiddel mobiel blijft. In sommige gevallen zijn we daarom direct ter plaatse, bij minder dringende reparaties ontvangen we je graag in APC-werkplaats. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, dus bieden wij naast reparatie ook deskundig onderhoud aan alle carrosserieën die APC aanbiedt.

Kortom, met onze vakkennis en de kwaliteit van onze toeleveranciers kunnen we je bij alle transportuitdagingen helpen. We horen graag wat we voor je mogen betekenen!

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners