De Veiligheidskeuring Containersystemen van APC

Een jaarlijkse keuring van uw portaalsystemen, kabel-kettingsystemen en haakarmsystemen is volgens de Arbo-wet verplicht. Wij voeren de veiligheidskeuring graag uit tijdens een onderhoudscontrole. Dit kan aan de hand van de richtlijnen van de fabrikant van het systeem. We lopen het transportsysteem volledig na en stellen het optimaal af, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur, maar ook de veiligheid van de gebruiker garandeert. Zodra het containersysteem door een van onze gecertificeerde keurmeesters is goedgekeurd, ontvang je de volgende bewijzen:  een RAI Containersysteem-keuringssticker, checklist van de keuring en registratie in het keuringsboek.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners