DE BEDRIJFSWAGENOPLOSSINGEN VAN APC

Als bedrijf straal je graag professionaliteit uit. Niet alleen de werknemer, maar ook het vervoer vormt het visitekaartje van het bedrijf. Kies daarom voor een bestelbus met nette, kwalitatief hoogwaardige inrichting en zet de juiste toon.

De bedrijfswageninrichtingen van Aluca, lichtgewicht en beresterk!

APC is gecertificeerd dealer van Aluca bedrijfswageninrichting. Deze innovatieve oplossing voor bestelwagens heeft een prachtige uitstraling en biedt ongekende mogelijkheden; van standaarduitvoering tot maatwerk. Met een kast- of onderladesysteem en vele legvakken benut je de ruimte voor gereedschap optimaal. De bus blijft opgeruimd, wat voor de gebruiker overzichtelijk en efficiënt werkt. Bovendien gelden er hoge veiligheidseisen tijdens de productie en inbouw van Aluca-systemen. Dat betekent dat je met een gerust hart de weg op kunt. Jouw lading is goed beschermd tijdens het vervoer en bij eventuele ongevallen.

Kom hieronder meer te weten over het plaatsen van Aluca-inrichting, of bekijk de eigenbouw-accessoires met opties uiteenlopend van laadruimtebetimmering tot het plaatsen van zwaailichten.

Aluca Bedrijfswageninrichting

Installatie van Aluca

Aluca bedrijfswageninrichting is een compleet inbouwsysteem van aluminium dat door ons wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
Bekijk product

Bedrijfswagen Opties

Installatie van eigenbouw

In de vorm van eigenbouw bieden we laadruimtebetimmering aan, of plaatsen we bijvoorbeeld omvormers en zwaailichten.
Bekijk product

Geconditioneerde bedrijfswagen

Koel-vries instalaties

Wanneer je op zoek bent naar de beste koelombouw voor je bestelauto dan kunnen wij deze verzorgen met of zonder koelmotor.
Bekijk product
USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners