De open laadbak van APC

De open laadbakken van APC worden in eigen beheer ontworpen en daarna in onze werkplaats gefabriceerd. We zijn in staat licht en duurzaam te bouwen, op een slimme constructie, met flink laadvermogen en verschillende mogelijkheden qua lengte. De zijborden zijn standaard van geanodiseerd aluminium, met speciale sluitingen, zodat het een strak geheel vormt. Rondom in de laadbak plaatsen we een verzonken vliegtuigrail waarmee door middel van fittingen met ring op elke gewenste plaats een spanband kan worden gebruikt. Uiteraard zijn er naar wens ook andere afwerkingen mogelijk.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

Hieronder enkele opties voor een Open Laadbak

Palenrek

Sjoroog

Hardhouten vloer

Opstapje

Gereedschapskist

On the road, carrosserieën van APC

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners