APC geconditioneerd vervoer

Voor bedrijven die actief zijn in geconditioneerd transport heeft APC allerlei mogelijkheden. In het segment tot 5 ton bijvoorbeeld hebben wij de door onszelf ontwikkelde lichtgewicht koel/vries laadbak. Deze heeft het meeste laadvermogen van dergelijk koeltransport in Europa, met indien gewenst een FRC-certificaat. Stapje groter of juist kleiner? Van 7,5 ton tot 19 ton voorzien we je gerust van passende koel- of vriesopbouw, desgewenst met een FRC-certificaat. Het isoleren van een bestelbus kun je eveneens aan ons overlaten, naar wens inclusief FRC-certificaat. Diverse afwerkingsopties worden hieronder toegelicht.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

Hieronder enkele opties voor een Geconditioneerde Laadbak

Koelmotor

Laadklep

Combirails

Verplaatsbare tussenwand

Achterdeuren

Zijdeur

On the road, carrosserieën van APC

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners