De gesloten laadbak van APC

Gesloten carrosserieën zijn er allerlei uitvoeringen. APC produceert ze zowel met monopan lichtgewicht panelen als plywood of sandwich panelen. Nadat het tekenwerk door ons is opgemaakt worden de juiste materialen besteld. In onze werkplaats construeren we vervolgens het onderframe in elkaar, waarna het frame nog thermisch verzinkt wordt. Aan de laadbak kunnen we diverse accessoires toevoegen, zoals hieronder benoemd. Het achterkader is standaard van aluminium of RVS en de licht- en kenteken-bakken (indien noodzakelijk) zijn van RVS.

Voor de lichte bedrijfswagens zijn wij dealer van Smartbox lichtgewicht laadbakken. Smartbox produceert de lichtste laadbak van Europa zonder concessies te doen aan kwaliteit!

Wat hebben wij voor onze klanten gedaan?

Wilt u een indruk krijgen van ons werk, neem dan eens een kijkje op onze projectpagina!

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

Hieronder enkele opties voor een Gesloten Laadbak

Combirails

Vliegtuigrail

Lat om lat

Hardhouten laadvloer

Achtersluitende laadklep

Kanteltrap

Onderschuif laadklep

Zijdeur

Multiplex antislip laadvloer

Achterdeuren

ON THE ROAD, carrosserieën van apc

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners