Schuifzeil Laadbak

Ook op het gebied van schuifzeil-carrosserieën heeft APC een uitgebreid aanbod. We kunnen deze vorm van opbouw leveren met het standaard schuifzeilsysteem met gespen of een snel open/sluit systeem waarbij het schuifzeil door middel van rollagers vastzit aan de kantbalk. Dit kan gemakkelijker open- en dichtgeschoven worden waardoor bij aflevering van een vracht veel tijd wordt gewonnen. Gespen hoeven namelijk niet meer afzonderlijk losgemaakt te worden. Verder hebben we een uitvoering met achterdeuren of laadklep en verschillende opties qua daken en laadvloeren. Hieronder uitgelicht als afzonderlijke accessoires

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

Hieronder enkele opties voor een Schuifzeil Laadbak

Vast zeilen dak

Schuifzeilen dak met hardhouten vloer

Opaal licht doorlatend dak met multiplex vloer

Achterdeuren en onderschuif laadklep

Achtersluit laadklep

On the road, carrosserieën van apc

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners