Koel-vries instalaties

Wanneer je op zoek bent naar de beste koelombouw voor je bestelauto dan kunnen wij deze verzorgen met of zonder koelmotor. APC heeft veel ervaring op het gebied van geconditioneerd vervoer. Van koelvries laadbakken op vrachtwagens tot de koelombouw van een bestelwagen, zoals je ook kunt vinden op de projectpagina waar wij graag onze projecten aan u laten zien!

Met wie werken wij samen?

We werken samen met gerenommeerde bedrijven waarbij de kwaliteit en afwerking, net als bij APC, hoog in het vaandel staan. Er zijn talloze mogelijkheden, certificaten en opties mogelijk.

Als je interesse is gewekt dan helpen wij graag met het realiseren van een koelombouw die aan alle wensen voldoet.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners