APC speciaalbouw

Op het gebied van speciaalbouw heeft APC diverse mooie projecten ontworpen en gebouwd. Dankzij de expertise van onze engineering-afdeling, in combinatie met jarenlange ervaring in maatwerk, mogen we zeggen dat we haast aan iedere wens kunnen voldoen. Uiteraard binnen de grenzen van wat wettelijk is toegestaan. Denk aan camperverbouwingen, specialistische bedrijfswagen-aanpassingen voor brandweer of ambulancevervoer, mobiele voedselbereiding, maar ook aan ondersteunend vervoer voor organisaties in wielersport of autosport. Een overzicht van enkele passende oplossingen vind je hieronder. Laat ons vooral weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Intro Image

AANBOD ONTVANGEN?

Klik hier

ON THE ROAD, CARROSSERIEËN VAN APC

USP Icon

ALTIJD PARAAT

Van 24 uursservice ter plaatse bij storing aan laadklep of laadkraan, tot herstelwerkzaamheden in de APC-werkplaats. Zo kun je binnen no-time weer de weg op!

USP Icon

OPLOSSINGSGERICHT

Bij APC denken we klantgericht. We verkopen geen nonsense en komen graag met transport-oplossingen voor de lange termijn. Dat is duurzaam en effectief!

USP Icon

WERK OP MAAT

Maatwerk is uitgegroeid tot een van de specialisaties van APC. We hebben zelfs een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.  Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens realiseren!

Meer lezen over de producten?
Klik hier

Vragen?
Stel ze gerust!

Contact
Contact Image

Partners